Hierbij wat achtergrond nieuws. Er zijn per seizoen van april t/m oktober exposities in de Jacobskerk. Voor dit seizoen hebben zich er al meer exposanten aangemeld dan ik kan verwerken.Dit betekent dat ik voor volgende jaar al weer wat aanmeldingen heb. Petra Polmann oefent haar vak al geruime tijd uit. Zij doet dit met veel plezier en passie. Ik leerde haar kennen via mijn eigen foto galerie.Toen ik haar werk zag dacht ik meteen; dit moet tentoongesteld worden. Dit is zo mooi en bijzonder. Ik heb haar benaderd en zij heeft even nagedacht en wilde graag exposeren in de Jacobskerk. Volgende maand zal Gerry Hol exposeren met schilderkunst maar dan met een totaal ander inzicht.

C. de Fauw-Veenhuizen

Er is een nieuwe foto expositie van

Petra Polmann

Klik op Expositie

 

KunstOer in de Jacobskerk

Zie de foto's in fotomenu KunstOer.
Kunsttoer

" KunstOer is een meerdaagse kunstmanifestatie met exposities van diverse kunstvormen op mooie erfgoedlocaties in en om Winterswijk, waarbij kunst, erfgoed en natuur heel mooi samenkomen.

Grafisch beeldhouwer is de term die Henk Welling voor zijn werk gebruikt. Letters, motieven, lijnen en vormen worden in steen met de hand uitgehakt in verschillende steensoorten. Gedenkbeelden en herinneringsborden krijgen hun eigen karakteristiek door de typografie en toegepaste technieken. Tijdrovend en secuur werk dat veel vakmanschap vereist en van grote waarde is in een tijd waar snel en vluchtig de overhand heeft."